شایانیوز- کسانی که به طعم و مزه غذاها اهمیت میدن، معمولا عاشق پلو مخلوط ها هستن. این نوع غذا که همه طعم ها رو در خودش داره و با تنوع خیلی زیاد، میتونه همه سلیقه ها رو راضی کنه. لوبیا پلو، عدس پلو، قارچ پلو، گشنیز پلو، رشته پلو، دمپختک و کلی پلو مخلوط که […]

شایانیوز- کسانی که به طعم و مزه غذاها اهمیت میدن، معمولا عاشق پلو مخلوط ها هستن. این نوع غذا که همه طعم ها رو در خودش داره و با تنوع خیلی زیاد، میتونه همه سلیقه ها رو راضی کنه. لوبیا پلو، عدس پلو، قارچ پلو، گشنیز پلو، رشته پلو، دمپختک و کلی پلو مخلوط که برای درست کردنشون نیازی به دستور خاصی نیست و میتونی خلاقیت و حوصله به خرج بدی و پلو مخلوط مورد علاقه ت رو با مواد غذایی محبوبت درست کنی.

با اومدن فصل پاییز و اسفناج های تازه، اسفناج پلو یکی از بهترین غذاهایی هست که میشه با این سبزی پرخاصیت درست کرد. توی این مطلب، طرز تهیه اسفناج پلو؛ خوشمزه ترین پلومخلوط پاییزی رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.

esfenaj-polo-2

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو

برنج ۴ پیمونه

اسفناج پاک شده ۷۰۰ گرم

سینه مرغ یک عدد

پیاز متوسط ۲ عدد

رب انار یک قاشق غذاخوری سرپر

گردو ۱۰ عدد

زردچوبه یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

پودر سیر ۲ قاشق چایخوری

نمک به مقدار لازم

esfenaj-polo-4

طرز تهیه اسفناج پلو

مرحله اول

پیازها رو پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. سینه مرغ رو هم مکعبی خرد کنید. داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیازها رو اضافه کنید و تفت بدید تا سبک بشه.

مرحله دوم

سینه مرغ خرد شده رو اضافه کنید و همراه ادویه ها تفت بدید تا رنگ سینه مرغ تغییر کنه. سپس رب انار رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.

مرحله سوم

در این مرحله اسفناج خرد شده رو بریزید و ۱۰ دقیقه با حرارت بالا تفت بدید تا رنگش خیلی تیره نشه و آب زیادی نندازه. در آخر نمک و مغز گردوی خرد شده رو بریزید، مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

esfenaj-polo-1

مرحله چهارم

داخل یک قابلمه آب جوش بیارید و برنج شسته شده رو به همراه نمک بجوشونید و سپس آبکش کنید. آب برنج که کاملا خارج شد، اون رو با مخلوط اسفناج و مرغ مخلوط کنید.

*برنج رو زنده تر از حد معمول آبکش کنید تا پلومخلوط شما خمیر نشه.

مرحله پنجم

داخل یک قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتون رو بذارید. پلو مخلوط که آماده کردید رو اضافه کنید. در قابلمه رو ببندید تا بخار کنه سپس حرارت رو ملایم کنید تا به مدت ۴۰ دقیقه کاملا دم بکشه.

مرحله ششم

وقتی اسفناج پلوی خوشمزه و لذیذ دم کشید، اون رو داخل ظرف مورد نظرتون بکشید و سرو کنید. نوش جان.

esfenaj-polo-5

اگر به آشپزی علاقمند هستید، اینجا رو با کلی دستورهای عالی دنبال کنید.

+